Ofis ve İş Yeri Taşıma

iş yeri

Ankara ofis taşıma firmamız iş yerinizin taşınması konusunda profesyonel çözümler sunmaktadır. Ofisinizin taşınması talebinde bulunduğunuzda, iş yerinize gelen ekspertiz elemanımız bir değerlendirme yaparak taşınacak eşyaların niteliğini, miktarını inceler ve bu çalışmaya göre bir taşınma planı oluşturur.

Bu değerlendirmenin amacı iş yerinizin en kısa sürede taşınması için bir plan yapılmasıdır. Taşıma öncesi yapılan bu ön çalışma sayesinde ofis taşıma işlemlerinizin mümkün olan en kısa sürede ve güvenli olarak yapılması sağlanmaktadır.

Ofis taşıma işlemlerine başlamadan önce tüm eşyalar en iyi şekilde ambalajlanarak emniyeti alınır. Ofis ve işyerinizde bulunan büyük masalar, vitrinler, raf sistemleri, dolaplar demonte edilir. Parçalara ayrılan eşyalarınız dikkatli bir şekilde ambalajlanır.

Eşyalarınızın paketleme işlemleri bittikten sonra nakliye araçlarımız ile yeni adresinize taşıma işlemi başlar. Araçlarımız ev ve ofis eşyalarını en güvenli biçimde taşıyacak şekilde tasarlanmış kasa içlerine sahiptir. Sarsıntısız ve hasarsız bir ofis taşıma sağlayan kamyonlarımıza yüklenip kasa içinde de güvenliği sağlanan eşyalarınız, yeni ofisinizin bulunduğu adrese götürülür.

Ankara ofis taşıma iş yer taşıma firmamız profesyonel ofis taşıma hizmetlerini yıllardır uzman kadrosu ile gerçekleştirmektedir. İş yeri ve ofis taşıma konusunda sektörde edindiği deneyimler ile başarılı şekilde faaliyet gösteren ofis taşıma firmamız, tüm eşyalarınızı en güvenli şekilde yeni iş yeri adresinize taşıyacaktır.

Taşıma öncesi ofisinize gelen ekspertiz elemanlarımız tüm eşyaları inceleyerek bir taşıma planı oluştururlar. Bu plan sayesinde taşınma işlemleri sırasında en az zaman kaybını yaşamanız ve eşyalarınızın emniyeti sağlanmaktadır.